CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 24, 2010

Jalan-Jalan Pantai Timur - Kota Bharu

Alhamdulillah selamat pergi dan balik.. Plan nak ke sini dah buat lamaa dah, since last year lagi.. we went together with my brother's family..

kami lalu ikut Lebuhraya Gerik - Jeli..

singgah rehat sekejap di Hentian Banjaran Titiwangsa..bestt sungguh di sini, berangin sejukkk je, air pili dah cam ais...fuhhhh....:)

@ Hentian Titiwangsa

Tiba di Kota Bharu dah petang, check in dan rehat2 sekejap then keluar nak cari makan. tapi masih sempat round pasar siti khadijah jap.. lain2 tempat dah x sempat coz dah lewat, banyak kedai dah nak tutup.

lain betul wajah Kota Bharu compared my last visit almost 20 years ago.. (!!) fuhhh... lama gilerr x sampai KB. Shopping complex pun dah bersepah2 di KB ni..dah moden habis dah.. sampaikan nak cari kedai makan pun x jumpa..he..he..(padahal banyak je fast food)..last-last masuk shopping complex, try Radix Chicken tu je..

radix chicken.. erkkk..!! not so niceee..hu..hu..
(salah pilih menu kot?)

Lepas tu jalan2 di pasar malam kat depan hotel ni, then terus masuk bilik zzzzzzzz....

No comments: